Празни кутии от адаптирано мляко се търкалят из двора на

...
Празни кутии от адаптирано мляко се търкалят из двора на
Коментари Харесай

Потресаващи условия: Къде живее едно от разменените бебета

Празни кутии от приспособено мляко се търкалят из двора на къщата

В извънредно несъответствуващи битови условия живее едно от разменените бебета, сочат фрагменти от репортаж на " България он еър ".

Малката Ванеса, за която биологичната й майка твърди, че непозволено е отнета от нея след раждането й през септември в столичната АГ болница " Шейново ", а в ръцете й е връчено детето на другата родилка - Севда Михайлова, пораства в дом със счупени прозорци, замърсен двор, цялостен със боклук и висящи кабели.  



 Въпросната Михайлова от ромски генезис, която упорства, че детето е нейното и че няма визия " за какво по този начин се е случило с другата жена " и бебето й, не отхвърля ДНК експертиза на себе си и детето, само че още в първия й роман пред публицистите лъсна евентуална неистина: 

Тя твърди, че е кърмила пеленачето (вече на 3 месеца), до момента в който в двора на къщата, която населява фамилията, се търкалят празни кутии от употребявано приспособено мляко. 

Севда твърди, че детето, което е прибрала в дома си, е същото, родено от нея няколко дни по-рано, и не е разменено с ничие друго. 

До момента самоличността на майката, усъмнила се в генетиката на другото бебе и след това потвърдила страховете си посредством ДНК експертиза, не е известна. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР