Правосъдният министър Данаил Кирилов призова гражданите да подминат с презрение

...
Правосъдният министър Данаил Кирилов призова гражданите да подминат с презрение
Коментари Харесай

Данаил Кирилов призова за презрение към сатирата на д-р Тони Филипов

Правосъдният министър Данаил Кирилов прикани жителите да подминат с " пренебрежение " сатиричните мнения на журналиста Стойко Тонев, който е по-известен с псевдонима си доктор Тони Филипов. Много обществени персони са били осмивани от журналиста, само че малко от тях са се хващали да дават отговор обществено. Данаил Кирилов прави изключение, подразнен от сатиричната дисекция, на която е бил подложен от доктор Тони Филипов.

Ето какво е подразнило правосъдният ни министър:

" Тъкмо си помислих, че златната епоха на колосите на мисълта е отминала и няма към този момент плещи, на които да стъпя, се появи явлението Дани Кирилов - изключително бутиково издание на интелектуалната бижутерия, мисловно излишество на политическия интелектуален мизансцен, tabula rasa за всяко интелектуално длето, лютвиместана на правораздаването. Докато Цецо и Цецка ръсеха мисли като пудра захар, при Дани Кирилов те се изливат като шкембе супа. Колкото по-дълбоко гребеш с черпака, толкоз повече карантия излиза. Наслада за всеки умствен махмурлук ", е написал журналистът на 18 ноември в язвителен коментар за уеб страницата " Редута ".

Коментарът е отдаден на деянията на министър Кирилов на съвещанието на Висшия правосъден съвет (ВСС), на което Иван Гешев бе определен за основен прокурор.

Междувременно, редактор на уеб страницата " Редута " или самият създател са изтрили тези две фрази от истинския творба, озаглавена: " От боязън човек побягва, от позор не може ". Сега те могат да бъдат открити единствено на уеб страницата на " Капитал ", който ги е препубликувал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР