ПРАВО НА ОТГОВОР От Светлин Петров - жител на с.

...
ПРАВО НА ОТГОВОР От Светлин Петров - жител на с.
Коментари Харесай

Право на отговор

ПРАВО НА ОТГОВОР

От Светлин Петров - гражданин на с. Софрониево, Общ. Мизия

Уважаема редакция, 
Във връзка с обявата ви от 10 октомври тази година, употребявам правото си на отговор, с цел да заявя, че информацията, която сте разгласили, е погрешна и манипулируема, както и че във вашата обявата са изложени обстоятелства, които не дават отговор на истината, а точно:
1. земята, която арендувам е към 230 дка, а не както е посочено от вас 1000 дка;
2. персоналните ми взаимоотношения в предишното със чиновник на Национална агенция за приходите – гр. Враца, не са били съпроводени с едничката цел за облагодетелстване от моя страна, както и не са съпътстващи нарушавания на законите от нейна страна (липсват такива сигнали в НАП);
3. животните, които отглеждам, са мои и на мои близки другари. Броят им е надалеч не същият, какъвто сякаш съм заявил (визирам броят посочен от вас в публикацията);
4. нямам престъпно минало;
5. уважаваната доктор Андреева, светла й памет, чийто роден дом е в селото, е упомената с персонално име, което не дава отговор на истината (достатъчно индиректно доказателство за подадените до изданието ви лъжи). Тя се споделяше Христина (в обявата е написано името Христка, което е името на нейна сватя) и не съм махленски във щурм на дома й. При следствие на случая се твърди, че част от движимостите й са открити в дома на персона от селото, към оня миг заемащ висока позиция, което е общоизвестно на жителите от село Софрониево. 
6. гнусното " безчовечие ", което ми се приписва, също е голяма неистина. В разстояние на седмица проучвах дружно със съселяни  името на " жертвата ", защото не ми е прочут подобен неприличен  епизод от биографията ми, въпреки, че в обявата се твърди, че се е случил в юношеството ми и дори в детските ми години. Узнавайки името на " жертвата " на " принуждение " от моя страна, бях учуден, защото тя има доста печален живот от години (изключващ мое сходно или друго вмешателство в него). По тази причина не организирах и не искам да проведа диалог с нея, по отношение на изнесените " шушукания " - дали тя е източника или различен и дали й е известно, че й е породено такова безчовечие от моя страна преди доста години. 
Аз също имам деца и внуци, за които съм полагал грижи през годините и към актуалният миг, и с които съм в доста положителни връзки. С майката на децата ми сме щастливо разведени, в случай че би трябвало да бъда съответен. 

Дата: 23.10.2023г.
С почитание: Светлин Петров
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР