Правнучката на британски полицай твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача

...
Правнучката на британски полицай твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача
Коментари Харесай

Британка твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача

Правнучката на английски служител на реда твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача - сериен палач, всял смут в Лондон от 19-и век, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Според Сара Бакс Хортън, която е потомка на служител на реда, взел участие в следствието, Джак Изкормвача е производителят на пури Хаям Хаямс. Той е бил пияч и епилептик. След контузия положението му се влошило до степен да не може повече да работи. Според Хортън постоянно биел брачната половинка, като мислел, че тя му изневерява. Арестуван бил откакто я атакува, както и майка си, с секира.

Сара Хортън излага тезата си в книга, която ще бъде оповестена през август. Тя я показва пред в. " Сънди телеграф ".

Свидетели са описали мъж на към 30 години с изкривена ръка и свити колене. Сара Хортън разкрила медицински данни, съгласно които Хаям Хаямс, който през 1888 година е бил на 35 години, е претърпял контузия, която му е пречела да " огъва или разтяга " лявата си ръка, както и че е имал проблеми с коленете и е страдал от тежка форма на епилепсия с постоянни припадъци.

От август до ноември 1888 година в Лондон са убити минимум шест дами. Медицинските данни, събрани в няколко приюта, демонстрират, че влошеното физическото и психическото положение на Хаямс съответствува с интервала на убийствата.

Сара Хортън стига до заключението, че здравословното положение на Хаямс, изострено от алкохолизма му, го е подтикнало към убийства. Те престават в края на 1888 година, почти по времето, когато Хаямс е разгласен от полицията за " скитащ вманиачен ". Следващата година той е затворен в подслон за психологично заболели.

Авторитетният експерт по Джак Изкормвача Пол Бег поддържа тезата, като я дефинира като " добре проучена " и " добре написана ".

През 2014 година Ръсел Едуардс стига до заключението, че Джак Изкормвача е Арън Космински, евреин бежанец от Полша, който работи като бръснар и е считан за един от главните обвинени. Теорията му, учредена на ДНК, е оспорена.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР