Правителството в Берлин смята, че руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно

...
Правителството в Берлин смята, че руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно
Коментари Харесай

Германия: Най-вероятно Навални е отровен

Правителството в Берлин счита, че съветският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е бил токсичен. Това съобщи представителят на канцлера Ангела Меркел, Щефен Зайберт. Според съветските лекари в Омск проучванията на Навални не демонстрират следи от отравяне.

Две съветски лаборатории не са намерили следи от отравяне в организма на Алексей Навални, заяви през днешния ден заместник-главният доктор на болничното заведение в Омск Анатолий Калиниченко. В момента Навални се намира в берлинската болница Шарите, където беше превозен от съветския град Омск. Преместването му стана след изявление на немския канцлер Ангела Меркел, която предложи здравна помощ, без да насочва експлицитна покана към фамилията на Навални.

" Беше пределно ясно, че след идването на Навални в Берлин той би трябвало да бъде охраняван, тъй като с огромна възможност става дума за пациент, който са пробвали да отровят ", изясни през днешния ден представителят на Меркел Щефен Зайберт нуждата от защитата на Федералната престъпна работа. В Киев външният министър Хайко Маас не беше толкоз безапелационен:

" Аз съм от хората, които построяват мнението си въз основата на обстоятелствата, а в тази ситуация Навални към момента липсват обстоятелства - както медицински, по този начин и криминологични. Затова би трябвало да изчакаме ".

Междувременно немската болница " Шарите ", където е признат за лекуване съветският опозиционер Алексей Навални, заяви, че съгласно проучванията той е бил токсичен, съобщи Асошиейтед прес.

В изказване на болничното заведение се споделя, че лекарският екип, който изследва Навални от приемането му в събота, са разкрили съществуване на холинестеразни инхибитори в организма му.

Холинестеразните инхибитори са необятна гама субстанции, които се намират в редица медикаменти, само че също и в пестициди и нервнопаралитични сътрудници. Лекарите в " Шарите " към момента не знаят на кое съответно вещество е бил изложен Навални.

" Пациентът е в интензивно поделение и продължава да е в изкуствено провокирана кома. Здравословното му положение е тежко, само че сега животът му не е в непосредствена заплаха ", се споделя още в изказването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР