Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Това

...
Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Това
Коментари Харесай

Борисов: Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше! Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата

Правителството би трябвало да е като пестник дружно с народа.

Това написа на персоналната си страница във Facebook министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, откакто организира работно онлайн заседание с членовете на държавното управление. Ето какво още показа той:

"Най-трудно е в този момент да се ръководи и най-лесно е в този момент да се откажем. Но ние би трябвало да оправдаем доверието на хората. Те ни повярваха, още сме първа политическа мощ. Народът осъзна какъв прелом ни се готвеше и какви са задачите му: да няма бюджет, страната да банкрутира и да няма държавно управление. Не им се получи на нашите съперници. Няма да подадем оставка и ще изведем страната от рецесията.

На работно онлайн заседание разпоредих на министрите да са непрестанно на първа линия, до хората, да обезпечат активността на всички работещи. Само по този начин стопанската система ще продължи да работи и ще има средства за ограниченията. Държавата би трябвало да върви и да не затваря. Начинът за това е един - маски и отдалеченост. Докато не се откри лекарство, би трябвало да сме гъвкави и виновни. Аз съм уверен, че до март-април ваксина ще има. Дотогава всеки министър неразделно до бранша си, а най-хубавите лекари пред лечебните заведения. Да оказват помощ, да успокояват, да лекуват.



Дойде времето да изведем страната от този невиждано тежък миг. И ще го създадем! След това дано народът да реши кой да ръководи. Ние ще подсигурим освен жителите и бизнеса, само че и наследниците ни във властта ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР