Правителството ще проведе редовното си седмично заседание чрез видеоконферентна връзка

...
Правителството ще проведе редовното си седмично заседание чрез видеоконферентна връзка
Коментари Харесай

Кабинетът ще приеме отчет за изпълнението на Държавния бюджет за 2019 г.

Правителството ще организира постоянното си седмично съвещание посредством видеоконферентна връзка за следващ път, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Кабинетът не е заседавал присъствено от 15 юли - първо поради пандемията, а откакто към този момент всички институции възвърнаха естествения темп на работа, продължава да организира съвещанията си онлайн.
 Удължиха изключителната епидемиологична конюнктура до 30 ноември Удължиха изключителната епидемиологична конюнктура до 30 ноември
Министерският съвет одобри решение за удължение периода на оповестената изключителна епидемиологична конюнктура, считано от 1 октомври 2020 година до 30...
Дневният ред на включва план на решение за приемане на доклад за осъществяването на Държавния бюджет за 2019 година и на отчета към него, на годишния отчет и доклад за активността на Държавния фонд за гарантиране резистентност на държавната пенсионна система за 2019 година, на годишния доклад за положението на държавния дълг за 2019 година и за предложение до Народното събрание за приемане на доклада за осъществяването на Държавния бюджет за 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР