Правителството с втория мандат на Продължаваме промяната - Демократична България

...
Правителството с втория мандат на Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Инфарктна ситуация: Правителството виси на косъм, може и да не мине

Правителството с втория мандат на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " виси на косъм, тъй като и в ГЕРБ, и в ПП-ДБ е налице спокоен протест. Двете първи политически сили в Народното събрание дружно имат 133 гласа, бунтарите обаче били към 15-тина. Това значи, че общият брой народни представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ пада под нужните за лъчение на държавно управление 121 гласа, настояват осведомени.

Напрежението и в двете политически сили - и в ГЕРБ, и в Политическа партия е обвързвано с това, че предизборните им акции бяха напълно учредени върху отричането един - различен. Политическа партия породиха със задачата да отстранят ГЕРБ и Бойко Борисов от властта. Той пък громеше ръководството им всяка вечер във всеки български град, който посети по време на предизборната си обиколка. А Борисов обиколи страната два пъти и с всяка своя поява пред актива надграждаше острите прилагателни по адрес на " Промяната ". Не са малко тези, които напомнят, че след пет месеца има локални избори и в борбата за София, Пловдив, Варна, Бургас и другите градове за Политическа партия - Демократична България гербаджийте още веднъж ще станат " мафия ".

Недоволни имало и в Политическа партия. По същата причина - нали щяхме да ги отстраняваме от власт, за какво в този момент ги оправдаваме? Възмутени постове пълнят Facebook - " Предадахте гласоподавателите си. Тези който бяха по площадите ", " Къде останаха обещанията към гласоподавателите " Ние няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ "?!?! ", " А сигурни ли сте, че ББ няма да се извърти в последния миг?! "

Недоволство има и в Демократична България, където гласоподаватели питат какво стана с изчегъртването на мафията. От някои изявления просто блика експанзия -  " Нас ГЕРБ не ни ли унищожава, бе? Не ни ли унищожиха природата, образованието, опазването на здравето? Не изгониха ли всички кадърни хора в чужбина? Вие сте предатели, мразя предателите! Никога повече няма да си дам гласа за вас! "

Напрежението в партиите кара водачите непрестанно да трансформират държанието си. От през вчерашния ден Борисов упорства в държавното управление " Денков " с изключение на Мария Габриел да има и още министри на ГЕРБ, което пък не се приема от " Промяната ".

От Демократична България към този момент заявиха, че бъдещото държавно управление няма да има техни хора. Заседание на националното управление на „ Демократи за мощна България “, които са част от обединението „ Демократична България “, ще взема решение дали да поддържа ротационното държавно управление, заяви водачът Атанас Атанасов: „ Ще вземем решение, ще го съобщим, само че несъмнено, ние ще отговорим на упованията на голямата част от българското население да поставим старания да има държавно управление. Задължително ще го създадем “.

ТЕМА преди 3 дни 5161 преди 3 дни 1646 преди 3 дни 1024
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР