Правителството прие решение да възложи на генералния директор на Авиоотряд

...
Правителството прие решение да възложи на генералния директор на Авиоотряд
Коментари Харесай

Правителството възложи на Авиоотряд 28 да сключи договор за ново въздухоплавателно средство

Правителството одобри решение да разпореди на генералния шеф на Авиоотряд 28 да организира договаряния за подписване на контракт за доставка на въздухоплавателно средство за осъществяване на полети със особено предопределение, оповестяват от държавния пресцентър.
Спират краткотрайно от придвижване Фалкона след следващата повреда Той беше партерен спешно през днешния ден поради механически проблем, до момента в който министър председателят е на борда
Резултатът от договарянията ще бъде докладван на Министерския съвет за приемане на разпореждане.

Със същото решение се разпорежда да бъдат извършени нужните процедури, според българското законодателство, за създаване на хангар за предпазване и техническо обслужване.
Отново проблем с държавния " Фалкон ", в който лети Бойко Борисов Машината ще бъде спряна, до момента в който не се откри повода за повредата, разгласи шефът на Авиотряд 28 ген. Тодор Коджейков
На 15 ноември имаше следващ случай с държавния „ Фалкон” и той бе спрян краткотрайно от придвижване. Машината е на 19 години и това не е първият път, при който поражда проблем със самолета, подсети тогава шефът на „ Авиоотряд 28 “ ген. Тодор Коджейков и прикани премиера Бойко Борисов да се намерения незабавно за закупуване на нов аероплан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР