Правителството прие мерки във връзка с изпълнението на държавния бюджет

...
Правителството прие мерки във връзка с изпълнението на държавния бюджет
Коментари Харесай

Правителството прие мерки във връзка с изпълнението на бюджета за 2020 г.

Правителството одобри ограничения по отношение на осъществяването на държавния бюджет за 2020 година С решението се предлага на да създадат разбор на идни заплащания и вероятни икономии по бюджетите си до края на годината.
Също по този начин, се дефинират предели за заплащания за месец ноември и декември 2020 година в размер на средномесечния размер на разноските и предоставените прехвърляния за деветмесечието, повишен с не повече от 30 на 100.
По този метод се обезпечава опция за еластичност на дейностите на държавното управление при форсмажорни условия, с оглед обезпечаване на средства за запазване здравето на популацията и за превъзмогване на отрицателните въздействия върху стопанската система и бизнеса. Така, при нужда от осъществяването на спомагателни разноски за битка с пандемията от, средствата ще се обезпечават за сметка на осъществени икономии по бюджетите на първостепенните разпоредители с бюджет при осъществяване на провежданите от тях политики, посредством наблюдаване и ръководство на лимитите им до края на 2020 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР