Правителството одобри първата цялостна актуализация на Пътната карта за изпълнение

...
Правителството одобри първата цялостна актуализация на Пътната карта за изпълнение
Коментари Харесай

Кабинетът прие актуализация на Пътната карта по Стратегията за развитие на държавната администрация

Правителството утвърди първата цялостна актуализация на Пътната карта за осъществяване на Стратегията за развиване на държавната администрация 2015-2020 година, оповестиха от държавната пресслужба.

Пътната карта конкретизира ограниченията и периодите за реализацията им, нужните финансови запаси, източниците на финансиране, предстоящите резултати, знаците за осъществяване и виновните институции. Тя е главен инструмент за обмисляне на промените в администрацията, чийто източник на финансиране е Оперативна програма "Добро ръководство ".

Актуализацията в средата на интервала на действието на Пътната карта е обвързана с целите на държавното управление за нововъведения, понижаване на административната тежест, възстановяване на административното обслужване. Прецизирани са периодите и бюджетите на огромна част от ограниченията, в това число посредством отчитане на към този момент контрактуваните средства по стартирали планове по Оперативна програма "Добро ръководство ", обновени са знаците за осъществяване. Част от ограниченията са консолидирани за реализация в обединен план, други отпадат като неактуални.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР