Правителството на Виктор Орбан започна медийна кампания срещу резолюцията на

...
Правителството на Виктор Орбан започна медийна кампания срещу резолюцията на
Коментари Харесай

Орбан започва кампания срещу вота на европарламента

Правителството на Виктор Орбан стартира медийна акция против резолюцията на Европейския парламент, в която се показва безпокойствие за проблемите със систематичното нарушение на върховенството на закона в Унгария, оповестиха близки до ръководещите медии, представени от " Политико ".
Първото видео, основано като част от акцията и оповестено на държавната страница във Фейсбук, твърди, че " проимигрантското болшинство в Европейския парламент желае да ни заглуши, тъй като ние пазиме родината си и Европа с ограда ". Клипът, в който е включен апел " Защитете Унгария! ", демонстрира комбинирани фотоси на холандския евродепутат Джудит Сарджентини, която поведе следствието, дружно с предприемача от унгарско-американски генезис Джордж Сорос и водача на либералите в европарламента Ги Верхофстат.

Кампанията е в отговор на утвърдената от Народното събрание резолюция, призоваваща Европейския съвет да одобри наказания против унгарското държавно управление поради систематични проблеми с независимостта на правосъдната система, свободата на медиите и правата на бежанците и малцинствата.
По-рано тази седмица унгарското държавно управление разгласи, че ще оспорва решението в Съда на Европейски Съюз, потвърждавайки, че вотът не е годен, тъй като не са били взети поради гласовете на въздържалите се. Говорител на съда съобщи в сряда, че към момента не е получена публична тъжба от унгарското държавно управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР