Правителството на САЩ уведоми официално федералните служители да се подготвят

...
Правителството на САЩ уведоми официално федералните служители да се подготвят
Коментари Харесай

Без заплати: Федералната администрация на САЩ може да спре работа от октомври

Правителството на Съединени американски щати уведоми публично федералните чиновници да се приготвят за прекъсване на активността им, откакто в американския Конгрес не беше реализирано единодушие във връзка с финансирането, написа.

Милиони държавни чиновници са застрашени да спрат да получават възнагражденията си от първи октомври, откакто републиканците и демократите в Конгреса са надалеч от реализиране на съглашение за нужното в допълнение финансиране на активността им, а в основата, е че част от конгресмените - републиканци желаят дълбоки съкращения на федералните разноски.

Част от чиновниците ще бъдат изпратени вкъщи, а други, чиито функционалности са предпочитани - като военнослужещи и службите за летищна сигурност, ще бъдат принудени да се явяват на работа при всички положения.

Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри законопроект за финансиране на Министерството на защитата, откакто ръководителят Кевин Маккарти отстрани финансирането за Украйна по искане на Републиканската партия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР