Правителството на Обединеното кралство заяви късно в сряда, че ще

...
Правителството на Обединеното кралство заяви късно в сряда, че ще
Коментари Харесай

Французите влизат без карантина във Великобритания

Правителството на Обединеното кралство съобщи късно в сряда, че ще облекчи разпоредбите, изискващи идващите от Франция да бъдат сложени под карантина, даже в случай че те са изцяло имунизирани, съобщи Агенция Франс Прес. Промяната ще влезе в действие в 4:00 сутринта в неделя .

Правителството предишния месец облекчи разпоредбите, с цел да разреши на хора от избрани страни, изцяло изтъркани с ваксина, утвърдена от регулаторните органи в Съединени американски щати и Европейския съюз , да влязат, без да се постанова да се самоизолират.

Пристигащите от Франция . Париж назова този ход " дискриминационен ", макар че в края на юли всички департаменти бяха в алено..

Австрия, Германия, Словения, Словакия, Латвия, Румъния и Норвегия са добавени към зеления лист. Пътуващите би трябвало да вършат единствено проби за Covid-19 преди и след влизане в Англия, без значение от техния ваксинален статус, само че не би трябвало да се самоизолират.

Междувременно Грузия, Мексико и френските територии в Индийския океан ще бъдат преместени в аления лист.
 Англия още веднъж с внезапен скок на Коронавирус инфектирани
Англия още веднъж с внезапен скок на Коронавирус инфектирани

Въпреки оповестеното рухване на ограничения

" Ние се ангажираме да осигурим безвредно интернационалното пътешестване ", съобщи английският транспортен министър Грант Шапс в изказване. Въпреки че би трябвало да бъдем внимателни, днешните промени отварят редица разнообразни ваканционни дестинации по целия свят, което е добра вест както за бранша, по този начин и за пътуващите. "

Шотландия, Уелс и Северна Ирландия дефинират свои лични ограничения.

Англия е мощно наранена от пандемията на ковид със 130 000 смъртни случая в границите на 28 дни след позитивен тест от началото на огнището.

Но държавното управление последователно облекчава рестриктивните мерки, защото броят на имунизациите се усилва, а понижава броят на признатите в болница с Covid. Около 88.7 % от всички пълнолетни към този момент са получили първа доза, а 73.2 % две дози, съгласно последните данни на държавното управление.

Вече ще се предлага и
 Джонсън: Пандемията във Англия не е завършила
Джонсън: Пандемията във Англия не е завършила

Властите вземат мерки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР