Правителството на Обединеното кралство може да използва армията, за да

...
Правителството на Обединеното кралство може да използва армията, за да
Коментари Харесай

Готвят протести във Великобритания. Ето как властите се подготвят


Правителството на Обединеното кралство може да употребява армията, с цел да помогне за потушаване на възможни вълнения по време на стачки в обществения бранш, съгласно ръководителя на Консервативната партия Надхим Захауи, пише Bloomberg.

Ако синдикатите преследват нараствания на заплатите в сходство с или над инфлацията, " ще задържите инфлацията за по-дълго време и ще навредите на най-уязвимите “, сподели Захауи в шоуто " Софи Ридж в неделя “ по Sky News. Войната в Украйна е повода за доста високата инфлация, твърди той.
-->
" Нашето обръщение към синдикатите е, че в този момент не е време за стачки “, сподели той. " Това е моментът да опитате да преговаряте. “Страната е изправена пред вълна от стачки в навечерието на Коледа, като служащи от железопътната мрежа, рейсовете, пощите, здравния бранш и учебните заведения са подготвени да изоставен работата си на фона на ниските си заплати и " рецесията с разноските за живот “.

При липса на съглашение със синдикатите, нацията се нуждае от проекти за деяние при изключителни обстановки, съобщи Захауи.Запитан дали военните могат да бъдат употребявани, той сподели: " Да, обмисляме въпроса. Може да използваме профилирани сили за реагиране, които в действителност създадохме преди няколко години. “Военните могат да карат коли за спешна помощ, сподели той, добавяйки, че сигурността на границата няма да бъде компрометирана.Що се отнася до имиграцията, държавното управление обмисля да съживи проекта си за депортиране на търсещи леговище в Руанда като метод за въздържане на трафикантите на хора, съобщи Захауи. По-рано тази година държавното управление анулира полетите до африканската нация след правни провокации.

Пускането в деяние на проекта за Руанда би изпратило известие до бандите и " сега, в който това се случи, ще видите, че числата стартират да падат бързо “, сподели той.Захауи отхвърли опцията някогашният министър председател Борис Джонсън да се кандидатира още веднъж за водачеството на партията, като сподели, че торите са съсредоточени върху възобновяване на партията след последните политически разтърсвания. " Провеждането на още един избор за водачество ще бъде сигурен метод да загубим изборите “, убеден е той.

По информация на Агенция Фокус. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР