Правителството на Обединеното кралство каза на пристанищните власти на страната,

...
Правителството на Обединеното кралство каза на пристанищните власти на страната,
Коментари Харесай

Обединеното кралство няма да „включи“ проверки на стоки от ЕС след Брекзит от страх от забавяне на границите

Правителството на Обединеното кралство сподели на пристанищните управляващи на страната, че няма да „ включи “ сериозни инспекции за здравето и сигурността на вноса от Европейски Съюз когато граничният надзор след Brexit стартира този месец заради риска от „ обилни разстройства “.

В презентация, забелязана от Financial Times, Министерството на околната среда, храните и селските въпроси (Defra) очерта проект за отбягване на опашки от камиони на пристанищата, разкривайки, че в случай че новите гранични ограничения бъдат приложени, както е планувано, може да последват огромни забавяния.

След оповестяването на нов граничен надзор върху растителни и хранителни артикули предходната година държавното управление даде обещание, че ще „ вкара последователно “ инспекции, които търговски групи предизвестиха, че ще навредят на дребния бизнес и ще покачат цените на храните.

Въпреки това, малко повече от две седмици преди да стартират физическите инспекции, презентацията предходната седмица сподели ясно, че новите гранични системи няма да бъдат изцяло г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР