Правителството на Кирил Петков ясно показа, че газ има и

...
Правителството на Кирил Петков ясно показа, че газ има и
Коментари Харесай

Андрей Гюров, ПП: Българите вече 3 пъти заявяват, че не искат ГЕРБ на власт

Правителството на Кирил Петков ясно сподели, че газ има и когато се работи съществено, той може да бъде обезпечен за доста къси периоди. Опцията да реши по какъв начин да обезпечи газовата сигурност на страната оставихме на служебното държавно управление. Това съобщи в изявление за Тази събота по bTV Андрей Гюров от " ".

,,С съществуването на газа, който осигурихме от Азербайджан, това е 1/3 от газа, другата 1/3 идва от втечнения газ, и най-после остават запасите от газохранилището в Чирен. Това е наследството на кабинета " Петков ", добави той.

На въпрос по кое време можем още веднъж да водим договаряния с " Газпром ", Гюров обясни, че това може да се случи тогава, когато съветската компания стартира да предлага конкурентни цени.

Това е наследството, което получихме от ГЕРБ в последните 12 години – никаква диверсификация и опцията Газпром да ни извива ръцете, както го прави с останалите европейски страни, разяснява той.

Относно отхвърли на Политическа партия за взаимно явяване на изборите с " Демократична България ", Гюров означи, че са били разисквани " всички вероятни разновидности със съответните изгоди и опасности ".

Това беше решението и мощно имаме вяра, че това е вярното решение. Влизаме в тези избори с ясната поръчка за две неща – българските жители към този момент три пъти обявиха, че не желаят ГЕРБ и по тази причина те ще продължат да бъдат в изолираност. Другата ни поръчка е да бъдем първи на тези избори, сподели Гюров.

В умозаключение уточни, че държавното управление е паднало поради " Троянския кон в обединението и брокерите на статуквото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР