Правителството на Хамас в Ивицата Газа спря евакуацията на притежателите

...
Правителството на Хамас в Ивицата Газа спря евакуацията на притежателите
Коментари Харесай

Хамас спря евакуацията от Газа на лица с двойно гражданство

Правителството на " Хамас " в Ивицата Газа спря евакуацията на притежателите на задгранични паспорти в Египет в събота , оповестява Агенция Франс Прес. 

Решението беше взето, откакто Израел отхвърли да разреши някои ранени палестинци да бъдат евакуирани в египетски лечебни заведения, съгласно граничен чиновник.

" Нито един собственик на задграничен паспорт няма да може да напусне линията Газа, до момента в който ранени хора, които би трябвало да бъдат евакуирани от лечебните заведения в Северна Газа, не бъдат превозени през Граничен контролно-пропусквателен пункт Рафах " до Египет, сподели чиновник при изискване за анонимност.
 Хамас подготвен на компромис - разменя заложниците против всички пандизчии
Хамас подготвен на компромис - разменя заложниците против всички пандизчии

" Хамас " държи 242 души заложници, а Израел - към 5000 пандизчии

Припомняме, че по-рано " Хамас " разгласи готовността си да освободи и израелски заложници, в случай че Израел освободи всички палестинци от пандиза и " спре експанзията ". Преди това бе оповестено, че

на краткотрайно помирение с " Хамас ", до момента в който не бъдат освободени всичките повече от 240 заложници, взети при нападенията на 7 октомври, сподели министър председателят Бенямин Нетаняху. 

където Израел прикани всички поданици да се изтеглят. Тези данни заяви Дейвид Сатърфийлд, специфичен делегат на Съединени американски щати по филантропичните въпроси в Близкия изток. 

" Хамас " подготвени да освободят задграничните заложници

През идващите няколко дни се чака да се случи това
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР