Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти“ е стабилно и ще

...
Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти“ е стабилно и ще
Коментари Харесай

Цветанов с ексклузивен коментар: Ще изкара ли правителството на ГЕРБ и ОП пълен управленски мандат?

Правителството на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ е устойчиво и ще работи за цялостен управнически мандат. Това разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Дарик. Във връзка с медийно присъединяване на вицепремиерът Валери Симеонов, който подлага на критика министър-председателя Бойко Борисов и министъра на туризма Николина Ангелкова поради проблема с втория въжен превоз на Банско, Цветанов съобщи, че към момента няма решение, не се знае какво ще бъде то и дали ще се извърши настояването на бизнеса за строителството на втори въжен превоз.

„ Правителството е устойчиво. Преди шест-седем месеца имахме опция да чуем гласа на хората, те дефинираха тази коалиция да бъде с 4-годишен мандат. И сега, несъмнено, че напрежението, което би могло да възникне в този 4-годишен мандат, ще даде спомагателна гаранция за стабилността на тази структура, в която може би понякога ще има и несъмнено напрежение “, сподели Цветанов.

Той показа, че е приказвал с “Обединените патриоти”, имал е диалози и с народните представители от НФСБ, както и с Валери Симеонов и счита, че нещата ще бъдат успокоени и ще се възстановяват.

Цветанов разгласи, че съгласно него думата на 2017-та е „ непоклатимост “, а политикът за миналите 12 месеца е българският еврокомисар Мария Габриел. За зам.-председателя на ГЕРБ събитието на година е подписването на контракта за добросъседство с Македония
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР