Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от експерти, които

...
Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от експерти, които
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага кабинет от екперти

Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България. Това осведомих ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която разговаряхме в границите на срещата на ЕНП в Атина, заяви в обществената мрежа Бойко Борисов.

Той взе участие в неофициална среща на върха на водачите на Европейската национална партия в гръцката столица.

ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарните партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност.

Заявих още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с ГЕРБ, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна, сподели Борисов.

Въпреки рецесиите, през които минава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на втората част от ескадрилата F-16.

България поддържа и вероятностите за участие на Република Северна Македония в Европейски Съюз, само че е време и съседката ни да извърши своите отговорности от този развой като даде конституционни гаранции за правата на всички свои жители, сподели още Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР