Правителството е обявило режим на масова ваксинация - ама няма

...
Правителството е обявило режим на масова ваксинация - ама няма
Коментари Харесай

Марков: Бият тъпани за икономически растеж, а ставаме все по-бедни

" Правителството е оповестило режим на всеобща имунизация - но няма и няма да има ваксини. Бият се тъпани за огромен стопански напредък - но всички дружно и поотделно ставаме по-бедни.
Гордеят се с огромни външно-политически завоевания - но сме отсвирени от всички, в това число от съдружниците ни ", написа специалистът по национална сигурност.
" Здравеопазването ни е на доста високо равнище и съответно на пандемията - но сме преди всичко по смъртност и мизерни лечебни заведения. България била демократична страна - но нямаме действително разделяне на управляващите и господство на закона.
 Марков: Политическият ни материал е неприятен Марков: Политическият ни материал е неприятен
" Материалът е в действителност неприятен и фалшив, само че не събирателния му облик от множеството лоялни към страната си жители, а политическия м...
Българските строители на пътища били едни от най-хубавите в света - но незабавно след разкриване на обектите им всичко се разпада.
Били сме парламентарна република - но депутатите ни са пудели на властника, който й да е той. Гражданските права и свободи са ни обезпечени - но единствено когато не си ги потърсиш.
Нали?
Без пердах по няма стане. Политика всяка забравете. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР