Правителството е ново и като такова най-лесно срещу него е

...
Правителството е ново и като такова най-лесно срещу него е
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Опозицията си прави политически пиари и капани

Правителството е ново и като такова най-лесно против него е да се подадат опорки от рода, че е некадърно . Това съобщи представителят на държавното управление Лена Бориславова пред БНР.

По думите ù се ръководят бори против заварените рецесии и е разумно, че би трябвало да има време, с цел да покажат забележимите резултати. Това е най-лошият вероятен миг да ръководи международните рецесии, показва Бориславова и прибавя, че властта е заварила тежки дефицити във всяка една форма на държавното ръководство.

Правителството работи непрекъснато и уверено, с цел да се оправят с рецесиите. Опозицията не е направила нито едно градивно предложение , а държавното управление чете единствено рецензии, зад които не стоят решения. За това Лена Бориславова видя капан и опит за задълбочаване на рецесията от страна на позицията, в сравнение с да помогне на българското общество.

Капанът, който опозицията се пробва да изиграе в Народно събрание и да върне данните на мораториума на цените на тока доста обратно във времето и стопански , с цел да се срине целият небитов бранш. Опозицията си прави политически пиар и не мисли по какъв начин да помогне на обществото и на държавното управление, отбелязва Лена Бориславова.
 Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да поддържа държавното управление на Политическа партия
Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да поддържа държавното управление на Политическа партия

Щели да са " градивна, мощна и изискваща съпротива "

Това, което би трябвало да сътвори всички ръководещи е да рестартира процесите в страната. Лена Бориславова увери, че още от първия механизъм на ръководството работи за правосъдната промяна, като се основават в битката против поръчковите следствия, КПКОНПИ и правосъдната промяна.

Във връзка с разрешаването на спора на НАТО-Русия, Лена Бориславова увери, че Европа не се готви за война . Не сме застрашени да останем на студено зимата, акцентира Бориславова.

По отношение на освобождението на борда на шефовете на " Булгаргаз ", съобщи Бориславова, че щом има погрешно ръководство, няма по какъв начин да се отсрочват решенията. " Ако се бяхме забавили още малко, щяха ни упрекнат за какво сме се забавили и за какво сме изчакали уикенда ", сподели още Лена Бориславова.

Тя се похвали още, че държавното управление към този момент има удостоверение от Северна Македония, че българското малцинство ще бъде вписано в тази Конституция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР