Правителството е набелязало няколко мерки, за да се осигури безопосността

...
Правителството е набелязало няколко мерки, за да се осигури безопосността
Коментари Харесай

Николай Денков: Ще работим за безопасност по пътищата

Правителството е набелязало няколко ограничения, с цел да се обезпечи безопосността на придвижването по пътищата на 16 юни, предходната седмица. Това разгласи министър председателят Николай Денков на днешното съвещание на кабинета.

Мерките не са инцидентни и би трябвало редовно да се вкарат в деяние. Специално внимание е належащо за ремонт на тези сектори от пътищата, които са рискови, регулярни ограничения във връзка с безвредното каране, ограничения свързани с смяна в метода към образование на водачите на транспортни средства и въобще на обществото и на децата в това число, с цел да може да се приготвят за това, което ги чака по пътищата като пешеходци, колоездачи и водачи на моторни транспортни средства, добави министър председателят.

Една от тези ограничения, а точно взаимна инспекция, в която екипи от шест институции, без авансово да афишират, се явяват на несъмнено място в пътната мрежа, което е обвързвано с опасности и всяка една от тези институции в границите на нейните пълномощия извършва избраната активност. Министерството на вътрешните работи за първи път я вкарва в деяние през днешния ден по този метод, посочи Николай Денков.

" Говорим както за инспекция на електроварните и тежкотоварните транспортни средства, по този начин и за инспекция на колите във връзка с товарите, които транспортират, документите, които тряба да имат и да потвърдят произхода на транспортираната стока, платени мита и всичко, което е належащо. Също по този начин във връзка с държанието на водачите на леките коли ".

" Няма да работим кампанийно и за пред медиите, няма това да се случи през днешния ден, това ще е част от нашата работа, имаме планувани ежемесечни срещи по тази тематика със съответните ведомства. При осъществяване на това заричане, резултатите ще се видят до няколко месеца ", съобщи още Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР