Правителството да разгледа проблема с хлебопроизводството, да се вземат спешни

...
Правителството да разгледа проблема с хлебопроизводството, да се вземат спешни
Коментари Харесай

Радев отправи нови критики към кабинета

" Правителството да прегледа казуса с хлебопроизводството, да се вземат незабавни ограничения, не всичко опира до пари, а до това да се вземе решение по какъв начин да се борим по-ефективно със сивата стопанска система ". Това съобщи в Добрич президентът Румен Радев, съобщи БГНЕС.

Дебатът и решенията за диференцирани ставки на Данък добавена стойност изостава. Това е ангажимент и отговорност на държавното управление. Призивът ми е държавното управление и Народно събрание да се вслушат в хората, които създават хляба. Защото 9% единствено върху хляба е стратегическо решение, то може да докара до изсветляване, може да се намерения за разширение обсега на мярката 60/40 и за по-големи мероприятия, сподели Радев.

Правителството да откри добър разговор с огромните търговци и отбрана на българския консуматор, прикани президент. Той предложи да се употребяваме и от опита на Румъния. Този проблем там се взема решение в интерес на локалното произвеждане. Земеделието, хлебопроизводството, отглеждането на животни, това са стратегически браншове и тук би трябвало да се концентрира цялото внимание на изпълнителната власт, безапелационен е Радев.

Трябва повсеместен спор за промяна на данъчната система. Тя би трябвало да обезпечава условия за понижаване на неравенствата в България и най-много да подсигурява стратегическите браншове, сподели още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР