Правителството беше свалено от ареста на Бойко Борисов, защото тогава

...
Правителството беше свалено от ареста на Бойко Борисов, защото тогава
Коментари Харесай

Голяма издънка е свалила правителството. Биков я разкри

Правителството беше свалено от ареста на Бойко Борисов, тъй като тогава стана ясно, че имаме работа с хора, които вършат необясними дейности. Оттам-нататък всичките им проблеми: слаба структура, липса на стратегия. Започнаха да пишат стратегия, откакто подадоха оставка и всевъзможни други парадокси, за които ГЕРБ няма никаква виновност. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков, написа Novini.bg.

„ Заговорът за събаряне на държавното управление беше сред Нинова и Петков. Г-жа Нинова като човек, който на практика ръководеше, постави старания държавното управление да падне. Виждам, че има изстудяване на връзките сред Нинова и Радев. Това не значи, че има доближаване сред ГЕРБ и президента. Щом и ние, и Радев имаме сходна оценка за това държавно управление, значи, че то не се е справило. Радев в началото беше човек, който поддържаше тези партии.

Това, че те не се оправиха, не мисля, че би трябвало да носим отговорност и за тях, макар че част от тях наподобяват като хора, които нямат 18 години. Но не сме ние тези, които ще носим отговорност за това, че някой не се е справил с работата си, в това число и за госпожа Нинова “, добави той

Биков изрази вяра в идващия парламент сегашните ръководещи да са научили урока си и да стартират да се държат като политици, а не като самодейци. Депутатът акцентира, че ГЕРБ са изцяло подготвени за избори. „ През последните месеци сме в обстановка, в която обикаляме всяка седмица нашите структури “, напомни той.

Според него, най-добре е предварителният избор да се организира допустимо най-бързо, т.е. на 2 октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР