Правителственото ценообразуване на договорите не привлича нови проекти, въпреки предишните

...
Правителственото ценообразуване на договорите не привлича нови проекти, въпреки предишните
Коментари Харесай

Обещанието на правителството за подкрепа на възобновяемата енергия означава, че е малко вероятно Обединеното кралство да постигне целта си за офшорна вятърна енергия, предупреждава индустрията

Правителственото ценообразуване на договорите не притегля нови планове, макар предходните предизвестия от промишлеността, че е прекомерно ниско.

, канцлерът даде обещание рекордните 800 милиона паунда за тазгодишния кръг на търг за офшорна вятърна сила, от рекордните 1 милиард паунда за възобновима сила като цяло.

Тези 800 милиона паунда са четири пъти повече от сумата, препоръчана предходната година, защото Джеръми Хънт се стреми да съживи морския вятърен бранш.

Но макар че промишлеността приветства спомагателните пари, тя сподели, че ще заплати единствено за към 3-5 GW нова офшорна вятърна сила, защото скорошната инфлация и конкуренцията в други пазари неотдавна усилиха разноските.

Как чистата нула ще се отрази на работните места?

Тъй като канцлерът се концентрира върху редуциране на разноските в навечерието на изборите, числа от промишлеността споделят, че са били разочаровани, само че не и сюрпризирани.

Липсата на нови разноски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР