Правителственият самолет Еърбъс“ лети за Тел Авив и ще се

...
Правителственият самолет Еърбъс“ лети за Тел Авив и ще се
Коментари Харесай

Правителственият самолет ще превози българи от Израел и остава в готовност за следващ полет

Правителственият аероплан „ Еърбъс “ лети за Тел Авив и ще се върне в София още довечера с българи на борда. Това осведомиха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков. Решението идва, откакто за през днешния ден не е бил сбъднат поради справедлива неспособност да получи нужните разрешителни за реализирането му.

Съгражданите ни, които са се записали за чартърния полет довечера от Тел Авив за България, през подадения от Министерство на външните работи имейл [email protected], ще имат опция да осъществят пътуването с държавния аероплан , като заплатените от тях пари ще им бъдат възобновени в цялостен размер и навреме.

Правителственият аероплан остава в подготвеност за реализиране на идващ полет, с цел да бъдат превозени към България и оставащите българи в потребност – фамилии с дребни деца и хора, които в този момент се намират в най-застрашените региони в Израел.

От Министерството на външните работи напомнят, че в Посолството на България в Тел Авив действат 2 телефона за незабавна връзка, с които жителите могат да се свързват непрекъснато – + 972 54 764 0089; + 972 54 595 4379 .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР