Правителствата на България и Македония проведоха историческо съвместно заседание в

...
Правителствата на България и Македония проведоха историческо съвместно заседание в
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 ноември

Правителствата на България и Македония организираха историческо взаимно съвещание в Струмица, източиха 3,8 млн. лева от сметките на футболната ни легенда Мартин Петров в българска банка, а Русия се трансформира във все по-непривлекателен пазар за България поради корупция.
Тези и още акценти публицистичният екип на събра за Вас във вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важните събития от днешния четвъртък, 23 ноември.
ДОГОВОРЪТ НИ С МАКЕДОНИЯ С ШАНС ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА ДО КРАЯ НА 2017 година
Днес (23 ноември) държавните управления на България и Македония организираха историческо съвещание в Струмица. Акцент от него, несъмнено, бе и Договорът за другарство, добросъседство и съдействие. Освен това стана ясно, че България ще оказва помощ на Македония по отношение на ръководството на евросредства.
ИЗТОЧИХА 3,8 МЛН. ЛВ. ОТ СМЕТКИТЕ НА МАРТИН ПЕТРОВ В БЪЛГАРСКА БАНКА
Бившият национал и състезател на ЦСКА Мартин Петров е сезирал прокуратурата за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в УниКредит Булбанк АД.
ЦАЦАРОВ: ЩЕ РАЗПИТАМЕ БОРИСОВ ЗА ДУМИТЕ МУ ЗА НАРКОТРАФИКА, СЛУЧАЯТ ЩЕ Е ЯСЕН ДО 10-ИНА ДНИ

Проверката, за която ни сезираха по отношение на думи на премиера за наркотрафиканти в Народното събрание ще завърши бързо в границите на десетина дни. А съответният наблюдаващ прокурор ще снеме пояснение от лицето, споделило тези думи, а точно – от министър-председателя. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров.
РУСИЯ СТАВА ВСЕ ПО-НЕПРИВЛЕКАТЕЛЕН ПАЗАР ЗА БЪЛГАРИЯ, В ГОЛЯМА СТЕПЕН ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ
Руският пазар става все по-непривлекателен за българската стопанска система. Това сочи статистика за интервала 2001 – 2016 година, показана от Българската стопанска камара (БСК).
ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЕ ОДОБРЯВАТ, ЧЕ ГЛАВЧЕВ ИЗГОНИ НИНОВА ОТ ПЛЕНАРНА ЗАЛА

Трима от всеки четирима считат, че Димитър Главчев е постъпил вярно, като е подал оставка. Мнозинство от 60% не утвърждават дейностите на Димитър Главчев с изгонването на Корнелия Нинова. Това сочат данните от експресен телефонен сондаж на " Галъп интернешънъл " по настоящи тематики.
ПРЕМАХВАТ РЕГИСТРАЦИЯТА НА АВТОМОБИЛ ПРИ ПРОВАЛ НА ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД
Регистрацията на моторно транспортно средство ще се приключва служебно, в случай че при годишния механически обзор се открият рискови неизправности.
ОФИЦИАЛНО: ГРАНИЧАРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ
Граничните служители на реда получиха право да водят следствия съгласно измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи, признати през днешния ден на второ четене.
СИНОДЪТ ЩЕ ОБСЪЖДА МОЛБАТА НА МАКЕДОНСКАТА ЦЪРКВА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА
Светият Синод ще разисква идната седмица молбата на Македонската черква да одобри Българската за своя църква-майка.
ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД МОЖЕ ДА ПРИНУДИ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЗНАЕ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ
Заради дело, заведено от румънец против порядките в Румъния, може да има фундаментална смяна в правния мир за хомосексуалните бракове.
РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ ПОДКРЕПЯТ ЗАКОНА ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ НА СОФИЯ, САМО ИВАНЧЕВА съдебна експертиза ДЪРПА

Повечето районни кметове в София поддържат плана за нов Закон за устройството и застрояването на Столична община (ЗУЗСО), в който са посочени зони, където би било допустимо да се строят небостъргачи. Единствено кметицата на „ Младост “ Десислава Иванчева се разгласи " срещу " новите текстове и съобщи, че жителите на квартала не били допитани за тях.
ИСЛАНДИЯ съдебна експертиза ГОТВИ ЗА ИЗБУХВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ ВУЛКАН
Дано няма огромни вреди!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР