Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите болни

...
Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите болни
Коментари Харесай

Каракачанов за ромите: Правиш 8-9 деца, пишеш ги глухонеми, с епилепсия и не работиш

Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите заболели от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това страната докога ще го подтиква? ”. Така разяснява вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия ромския въпрос.
Нормалните хора, които имат възприятие за отговорност, които не могат да си разрешат да създадат 5 деца, тъй като знаят, че няма да им стигнат парите и желаят децата им да бъдат естествени жители, а не да вървят да крадят и просят, вършат по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкоз повече помощи. Въпрос на държавна политика е дали страната ще подтиква раждаемостта в гетата, сподели още той.

Не може и не е вярно да се поставя знак за тъждество сред етническа принадлежност и закононарушения. Но в случай че погледнем обстоятелствата, за жалост, са присъщи за тази общественост. Политически правилно е едно, само че обстоятелствата би трябвало да бъдат посочвани, добави министърът на защитата.

Трябва да се отделят пари да се строят обществени жилища, само че в доста от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на фамилията, което ще се настани там, да вземат участие в градежа му, съобщи Каракачанов.

Синята каска още при започване на октомври я подарих на господин Борисов. Дали ще сме дружно или не с Патриотите зависи от здравия разсъдък на всички. Никога не съм си разрешил да подлагам на критика мой сътрудник обществено - нито против господин Сидеров, нито господин Симеонов. Смятам, че в случай че желаеме да няма сходни въпроси " ще го има ли или не патриотичното обединяване ", би трябвало се явим на евроизборите дружно, разяснява вицепремиерът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР