Правим всичко възможно за туризма и ще продължаваме да го

...
Правим всичко възможно за туризма и ще продължаваме да го
Коментари Харесай

Ангелкова разкри кога България ще отвори границите си

Правим всичко допустимо за туризма и ще продължаваме да го прави. Това увери в ефира на Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

По думите ѝ би трябвало да бъдат обезпечени условия, за следене на инфектиран с ковид в един хотел. "Няма да се карантира целият хотел, а единствено стая или стаи. Трябва да се постъпва по този начин, че да няма напрежение, само че да се обезпечи здравето и сигурността на почиващите. Разписани са всички ограничения от стерилизация до сервиране. Много разгадавам на отговорността на хората и, че няма да се спекулира с цените за една или друга услуга. Контролът ще е праволинеен, тъй като се от това зависи имиджа на България като дестинация ", сподели Ангелкова.

"Притесняваме това, че е значимо не да се хвърлят някакви цифри във въздуха, а в разговор да може да се предложат ограничения, които да работят. Никога не сме отказвали дружно да се търсят решенията в разговор. Не би трябвало да се замерваме с някаква статистика, не се тормозя нито от рецензия, нито от мнения, би трябвало да има разговор, с цел да се роди истината ", счита още тя.

Ангелкова благодари на премиера и на всички, които работят. "Няма конспирация и няма значение кой какво е предложил ", счита министърът на туризма.

Николина Ангелкова: Надявам се да няма фантастични цени на медицински услуги по морето

По думите ѝ при съблюдаване на всички ограничения страната ни може да отвори границите си напълно скоро. Нашите съседи са ни приоритет. отсече тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР