Правим всичко възможно да открием убиеца на Димитър Малинов от

...
Правим всичко възможно да открием убиеца на Димитър Малинов от
Коментари Харесай

Главният секретар: Надявам се в близките дни и седмици да открием убиеца на Митко

" Правим всичко допустимо да открием килъра на Димитър Малинов от Цалапица и се надявам напълно скоро да го заловим. В околните дни, седмици ще имаме позитивен резултат “. Това каза  основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, пред БТВ.
Прочетете още
„ Разбирам болката и страданието на околните. Срещал съм се с тях и съм поел ангажимент, че ще се организира обективно и всестранно следствие. Непосредствено след действието оценихме, че има редица пропуски в полицейските дейности и следствието и възложихме със заповед на министъра дисциплинарни инспекции – по какъв начин са работили сътрудниците от районното в Стамболийски и ОДМВР-Пловдив “, добави Коцев.

След убийството резултатите от инспекцията на Министерство на вътрешните работи откриха основни пропуски и нарушавания в дейностите от страна на полицейските органи.

Дисциплинарно уволнени бяха някогашният шеф на ОДМВР-Пловдив - старши комисар Васил Костадинови и началникът на районното ръководство в Стамболийски - основен контрольор Ангел Керпиев. Временно отхвърлен от служба е и контрольор Дамян Капов.

24-годишният Димитър Малинов от Цалапица изчезна на 20 юли. Седмица по-късно беше обявено, че е бил погубен и тялото му е открито заровено под строителни боклуци край селото. Установен като причинител е Рангел Бизюрев от Цалапица.

Във връзка с закононарушението бяха арестувани двама близнаци от Цалапица. Борислав и Валентин Динкови са в ареста с обвиняване за помагачество на Рангел Бизюрев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР