Правилно подбраните аромати вече пет хиляди години помагат на хората

...
Правилно подбраните аромати вече пет хиляди години помагат на хората
Коментари Харесай

Ментата активира мозъка, сандаловото дърво астралното

Правилно подбраните аромати към този момент пет хиляди години оказват помощ на хората да концентрират съзнанието си и да възстановят силите си, както и да получат спомагателен заряд от сила.

Възприемането на ароматите от другите хора е субективно, то е в областта на безсъзнателното. Не е нужно да имаш положително подушване, с цел да различиш хубавия мирис от неприятния.

В същото време надали всеки може да изясни за какво даден мирис му харесва, а различен му е противен. В антични времена умеенето да управляваш ароматите се е ценило високо измежду маговете.

Според магьосниците е добре в смеската от разнообразни листа, цветове, корени, кора, клони и благовонни масла и смоли да се прибавят полускъпоценни камъни. Те предават силата си на благовонията.

Най-често употребяваните растения за вълшебен смески са лавандула, борови игли и смола, миро, сандалово дърво, кедър, листенца от роза, лаврови листа, босилек, канела и розмарин.

Трябва да се има поради обаче, че ароматът на свежите растения е друг от този на изсушените и запалените. Сладкият мирис на запалените растения ненадейно минава в лют.

 Ментата задейства мозъка, сандаловото дърво астралното

Лавандулата пречиства душата и е най-легендарното защитно средство. Ако ви следва обмисляне на значими дейности и разискване на интимни въпроси, вдишайте преди този момент аромата на лавандула.

Тя унищожава душевната болежка и е изключително потребна след тежък работен ден. Ментата засилва мозъчното кръвообращение, оказва помощ за оздравяването на душата и тялото, пречи на отрицателните въздействия.

Розата от антични времена е известна като мирис на възвишената обич. Тя придава изтънченост и изисканост даже на лишените от тези качества. Хвойният мирис на кедъра оказва помощ за справедлива самокритика и е потребен за хора, които страдат от фикс идея за великолепие и синдрома на гениалността.

Жените, които обичат аромата на теменужки, са полово пасивни. Това благоухание разкрива предпочитание да се харесаш на всички и да възбуждаш ревността на обичания. Ароматът на бор освежава и подарява с нови сили и оказва помощ да бъдат победени противниците в любовта.

Уханието на сандалово дърво оказва помощ за пътешествия из страната на сънищата, през която се минава към астралното. Ако желаете да изпитате това чувство, запалете сандалова пръчица преди лягане.

Уханието на портокал оказва помощ за съсредоточаване на вниманието и за разбирането на това, което се пробва да ни подскаже интуицията. Ароматът на лимон оказват помощ за съсредоточаването и за изострянето на сетивата, както и за привличането на любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР