Правилният избор на стила на бъдещия интериор, изкуствените аналози на

...
Правилният избор на стила на бъдещия интериор, изкуствените аналози на
Коментари Харесай

Как да се икономисат средства при ремонт на жилище

Правилният избор на стила на бъдещия интериор, изкуствените аналози на естествени материали, както и актуализирането на домашния текстил ще ви разрешат да трансформирате интериора на жилището си с по-малко средства.Това споделя пред Газета.ru Вероника Антелава, началник на отдела за работа с дизайнери в интериорната компания Mr.Doors.

" Преди да планирате ремонт на жилището, даже и на ниска цена, е значимо да разберете, че не всички интериорни стилове включват минимални разноски.

Така че, да вземем за пример, класиката или арт деко няма да са подобаващи в този случай. Препоръчвам да дадете желание на стилове като минимализъм, " таванско помещение ", сканди. Всички те са много лесни за осъществяване и ще ви оказват помощ да спестите пари ", поучава експерът по вътрешен дизайн.

Според дизайнера е значимо също по този начин да изберете рационално материалите за украса и мебели. " Съвременните производители оферират голям брой материали, които имитират естествени. По отношение на качествените си характерности всички те по нищо не отстъпват на оригиналите, само че несъмнено ще ви оказват помощ да спестите пари.

Например, кухненски плот от натурален камък може да бъде сменен със същия, само че от неестествен камък, и той ще " служи правилно " дълги години. Подовите настилки също могат да бъдат сменени с ламинат или балатум вместо плочки или естествено дърво ", изяснява тя. Вероника Антелава уточни промяната на домакински текстил като друго интелигентно решение за ниско бюджетна интериорна промяна.
 Снимка 563925
Източник: iStock

" Текстилните артикули, които използваме в апартаментното пространство, не са толкоз скъпи, само че преобразяват пространството доста бързо. Смяната на завеси, възглавници и покривки освен ще обнови образно дома и ще му придаде свежа динамичност, само че и ще добави забавни акценти в пространството ", показва тя.

Както е известно, при съвсем всеки домакински ремонт, са нужни и услугите на съответните служащи и/или техници.

За да спестите от поправки, те би трябвало да се правят през студения сезон. Този съвет дава Олга Пижова, маркетинг шеф на приложението " Шери ", написа Life.ru.

Според специалиста, през лятото, когато ремонтите са най-лесни и комфортни, има пик в търсенето на строителни материали и на съответните служащи, вследствие на което разноските за едни и същи ремонтни работи може да се удвоят.В тази връзка Пижова предложи обмисляне на жилищните поправки за късна есен, зимата или началото на пролетта - по това време доста магазини вършат отстъпки в цените на строителните материали.

Освен това, изпълнителите и експертите по време на студения сезон са по-склонни да понижат цените за услугите си, защото получават поръчки по-рядко.

Друг метод да спестите от ремонт, е да купувате строителни материали не от строителните пазари, а в онлайн магазини, които по-често вършат отстъпки. В този случай обаче, би трябвало да се внимава качеството на съответните строителни материали да не е занижено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР