Правилната граматика е толкова последно поколение. Ако все още използвате

...
Правилната граматика е толкова последно поколение. Ако все още използвате
Коментари Харесай

Начинът, по който изпращате текстови съобщения, разкрива възрастта ви — Gen Z зарязва „нормалното изпращане на текстови съобщения“ за тази алтернатива

Правилната граматика е толкоз последно потомство.

Ако към момента употребявате вярна пунктуация и основни букви, до момента в който изпращате текстови известия, възрастта ви може да се демонстрира, защото писането с дребни букви се е трансформирало в признак на Gen Z.

По-младото потомство има вяра, че буквите „ наподобяват по-добре “ от „ грозните “ основни букви и резервира цялостните фрази и положителната граматика за класната стая.

„ Пълните фрази са учебно нещо и би трябвало да оставим учебните неща в учебно заведение “, изясни юноша от Gen Alpha във вирусно видео в TikTok.

Нейният другар се включи: „ Нормалното изпращане на известия наподобява прекомерно професионално. Изпращам обикновено известие единствено в случай че съм смутен или сърдит. “

Но издайнически симптом на стареене — друг от първите признаци на патешки крайник и бръчки по челото — е включването на автоматизираното изписване с основни букви в настройките на телефона им.

„ Навърших 26 “, написа потребителят на X Джона Грабер дружно с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР