Правилата трябва да се спазват. Те са за всички, независимо

...
Правилата трябва да се спазват. Те са за всички, независимо
Коментари Харесай

Кирил Петков с горещ коментар за ДАНС, Цацаров и Гешев

Правилата би трябвало да се съблюдават. Те са за всички, без значение дали сме част от Консултативния съвет по Национална сигурност или не. Председателят на Народно събрание Никола Минчев заяви на всички участници, незабавно щом е схванал, че е инфектиран с ковид. Това е виновното държание. Той седеше против мен и не е имал признаци, нямало е и нито едно изкашляне. Преди 6 седмици си направих и моята бустерна доза, ето едно доказателство, че може 6 часа да си на затворено с болен и имунизацията да помогне. Това съобщи в ефира на бТВ министър председателят Кирил Петков.

На въпрос за отнетия достъп до класифицирана информация и оставката на Сотир Цацаров , той съобщи, че от ДАНС са решили, че той не е благонадежден. Голямо съвпадане на дати е, че от ДАНС са трябвали в петък сутринта да го уведомят за отнемането на позволява му, а той в четвъртък си подава оставката. Поздравявам службите за свършената работа, сподели още министър ръководителят.

Бях осведомен за инспекцията от ДАНС на Сотир Цацаров, сподели още Петков.

Според Петков службите са си свършили работата, той е на мнение, че не става дума за напън. " Всеки схваща, че преди имаше едни хора със статут на недостижимост. Това свърши! ", съобщи още той и добави, че има проблем с една друга институция - прокуратурата, която очевидно не си прави работата.

" Очаквам ДАНС да реши дали ще даде Сотир Цацаров на Прокуратурата ", сподели той.

Един от първите закони за дискутиране в Пленарна зала ще е този за КПКНОПИ. Това ще е първата стъпка в посока за понижаване на корупцията, нашата цел е нулева корупция, безапелационен е министър-председателят.

" Не знам дали Иван Гешев се поглежда в огледалото и се чуди дали си прави добре работата , в случай че си дава отговор - да, то аз бих бил доста смутен. Друг вид е да има някаква взаимозависимост, заради която да не може да си я подаде ", сподели Петков. Той е на мнение, че всеки българин може да реши дали прокуратурата си прави работата, в случай че те усещат, че има правдивост и прокуратурата си прави добре работата. " То тогава ние сме в неточност ", счита Кирил Петков.

Искаме нулева приемливост към дискриминирането в Македония, сподели той. По думите му в никакъв случай не е водил договаряния с американски представители за признание на македонско малцинство у нас.

Гарантирам, че учебните заведения последни ще бъдат затворени. За страдание, идва сериозна вълна. Това, което виждаме в цяла Европа е реалност. Първата ми среща след карантината бе с доцент Мангъров. Това беше отворен разговор. Трябва да оставим експертите да си свършат работата, може да има нещо, което не сме се сетили ", сподели Петков.

Що се отнася до изявлението от трибуната в Народно събрание на Христо Петров - Ицо Хазарта , че депутатите от Възраждане са фашисти, той съобщи, че в Политическа партия всеки споделя каквото мисли. Следващият път, когато кажат, че ще щурмуват Министерски съвет, аз ще сляза долу сред хората, тъй като е безсмислено да се вършим на войводи, безапелационен е министър председателят.

Според Петков това, което знаем е, че зеленият документ подвига имунизацията, а идва доста сериозна вълна. " Има директна връзка сред говоренето против имунизациите и високата смъртност от ковид у нас ", счита Петков и съобщи, че комисията от специалисти за и срещу имунизациите не е пазаруване на политическо успокоение.

Очаквайте детайлности!
Свързани вести Карантината падна, Петков лети за Северна Македония на 18 януари Кирил Петков: Цацаров е с лишен достъп до класифицирана информация Новите ограничения в учебните заведения: Ротация от 5. клас нагоре при 70% заети интензивни легла
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР