Правилата на социалните мрежи против голотата, насилието, расизма и какво

...
Правилата на социалните мрежи против голотата, насилието, расизма и какво
Коментари Харесай

Не се срамуват от телата си и затова Инстаграм ги блокира! Това са най-забраняваните СНИМКИ 18+ мрежата

Правилата на обществените мрежи срещу голотата, насилието, расизма и какво ли още не са доста строги. Друг въпрос е по какъв начин тези неща се правят оценка и по кое време, да вземем за пример, Инстаграм блокира обещано наличие и по кое време не.

Някои се питат - за какво е позволено, когато мъж покаже зърната на гърдите си, а при дамите - не. Затова към този момент има цели групи, които се борят против цензурата.

Съществуват придвижвания, които не са съгласни с разликата в цензурирането на мъжките и женски фотоси. Много потребителки желаят да се похвалят със своите фотографии, които са повече изкуство, или пък фотоси с голи тела или неща, които излизат от общо признатите показа за хубост.
Падна огромна загадка, обвързвана със сексапилните СНИМКИ (18+) на разголените, разчекнати и горещи мадами в Instagram
Така е била основана и книга, цялостна със фотоси, неразрешени от Инстаграм. Моли Сода и Арвида Бистрьом вземат решение да ги съберат в едно и излизат с апел в интернет, в който молят всички дами, на които са им били сваляни фотоси поради цензура, да им ги изпратят. Дори самите те не очаквали какъв триумф ще реализиран с предлагането си.

В книгата има някои фотоси, които несъмнено не могат да бъдат наречени красиви, само че те също показват дамите в същинска светлина.























Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР