Прави впечатление, че в днешния комедиен скеч липсват думите имотна

...
Прави впечатление, че в днешния комедиен скеч липсват думите имотна
Коментари Харесай

Странно… и в днешния комедиен скеч липсват думите „имотна декларация“

Прави усещане, че в днешния комедиен скеч липсват думите „ имотна декларация “, както и „ наложителната по закон декларация за имущество и ползи “…

Много забавно. 

Липсваха и във вчерашната хумореска. 

Според всякакви клюки, антикорупционният закон бил задължавал всеки ръководител на партия, която получава дотация, всяка година, до 15 май, да подаде въпросната декларация. 

Сигурно от бързане… Надали ще е друго. Ама за какво не го загатна в другояче по този начин занимателната си хумореска? Забравил е. Нищо де. 

И надали има нещо общо кандидатурата на Рашков за началник на антикорупционната комисия с следващото „ отдръпване “ на партията. Чиста случайност е. 

Това, което има в комедийния скеч, е: „ Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите признания, че съм мафиот и началник на проведена незаконна група “Седем-осми ”.[…] 

Признавам си, че локвата на „ Капитан Андреево “ е моя. Тя единствено се води държавна, само че моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз напряко съм я присвоил.

Локвата на „ Капитан Андреево “, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, тъй като я досипвам постоянно с минерална вода и по този начин имам основанията да взимам повече пари “.

Смешно, да. Много смешно. Кой споделя, че бил почнал да лази по нервите на хората? Ами! Я какъв брой е занимателно. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР