Правенето на секс за първи път е важен момент за

...
Правенето на секс за първи път е важен момент за
Коментари Харесай

6 съвета при секс за първи път

Правенето на секс за първи път е значим миг за множеството от нас – може да ви отвори към един напълно нов свят, да ви сближи с колегата ви и да ви даде по-дълбоко схващане на личното ви тяло. Това обаче не е нещо, което би трябвало да се преглежда леко. За да извършите това преживяване по-добро и безболезнено за вас и колегата ви, има някои неща, които бихте могли да вземете поради.Независимо дали това е първият път в живота ти или е първи път с нов сътрудник, не забравяй, че тези препоръки няма да навредят на никого, дори в противен случай.

 

6 съвета при секс за първи път

1. Говорете за това

Независимо дали е с по-голям брат или сестра, другар или доктор – говорете с някой зрял и умел за вашето решение. Разбира се, може да се чувствате сигурни в това в главата си сега, само че разискването му на глас може да помогне за вземането на решение на по-дълбоко равнище. Може да ви изплаши малко и даже да повдигне някои въпроси, за които към момента не сте мислили. Това е добре, това просто значи, че ще бъдете още по-подготвени за първия секс, откакто намерите решенията и преодолеете трудностите.

2. Бъдете готови

 секс 6 съвета при секс за първи път

Ако някой ви е споделил, че не е нужно да приготвяте нищо за първия секс и всичко ще пристигна при вас естествено – бърка. Всички можем да създадем малко подготовка, с цел да не бъдем хванати неподготвени от всяка обстановка, която може да възникне. Прочетете за половия акт, методите за отбрана, полово излъчените заболявания, половите органи и ерогенните зони. След това се уверете, че имате всичко належащо като презервативи и лубриканти. Можете да изберете няколко типа от всяка аптека, в случай че не сте сигурни кое ще работи най-добре – поръчайте ги онлайн или помолете другар да пристигна с вас, в случай че сте нервни.

3. Разбиране на единодушие

 секс 6 съвета при секс за първи път

Най-важната част от правенето на секс – първия път, последния път или всяко време сред тях – е единодушието. Трябва да е словесно и ентусиазирано; не позволявайте на никого да ви споделя друго. Ще има хора, които ще се опитат да го омаловажат или да се майтапят с него. Преразгледайте решението си, в случай че се чувствате несигурни в даден миг. Не значи не, спрете значи спрете – уверете се, че вашият сътрудник схваща и почита това.

4. Създайте доверие

 секс 6 съвета при секс за първи път

Може да мислите, че ще бъдете с колегата си до края на живота си или може да знаете, че сексът с него ще бъде единствено еднократно нещо. Когато става въпрос за физическото и психическото ви здраве обаче, знанието, че можете да се доверите на този човек, може да направи преживяването доста по-добро и по-безопасно за вас. Не им дължите нищо, с изключение на една детайлност за вашата полова история – по кое време за финален път сте се изследвали за заболявания, излъчени по сексуален път, дали сте дали позитивен тест за някоя от тях и дали сте били лекувани за това. Също по този начин би трябвало да попитате колегата си същите неща.

Дали желаете да им кажете, че ви е за първи път, зависи напълно от вас – това може да им помогне да бъдат изключително деликатни и може да не бъдат шокирани при положение на кървене (което може или не може да се случи). Говорете с тях какви са техните упования за този секс, изложете и вашите. Уверете се, че сте на същата страница.

5. Не опитвайте акробатика

Може да се изкушите да опитате да впечатлите колегата си с някои секси пози и трикове – и в случай че сте извънредно гъвкави и във форма, те може даже да ви дойдат елементарно. Но няма да знаете по какъв начин ще се почувствате в действителност, до момента в който не го опитате и е по-безопасно да вършиме малко по малко, когато става въпрос за проучване със секс. Първият път в никакъв случай не е най-хубавият – само че става по-добре, без да се постанова да изпадате в крайности.

6. Не забравяйте за хигиената

 секс 6 съвета при секс за първи път

Добра концепция е да изрежете ноктите си авансово. Измийте добре ръцете си, преди да започнете. Използвайте нов презерватив при всяка полова интензивност, даже и да не еякулирате. Жените би трябвало да пикаят преди и незабавно след секс, с цел да понижат възможностите за инфекции на пикочните пътища – гушкането може да се отсрочи с минута. Мъжете би трябвало да изчакат 15 минути след сексуален акт, с цел да уринират. Почистете всички телесни течности с мокра забрадка или салфетка, откакто сте подготвени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР