Пръстен на стойност 750 000 евро изчезва в стая на

...
Пръстен на стойност 750 000 евро изчезва в стая на
Коментари Харесай

В търсене на изгубен пръстен - къде може да се крият €750 хил. в хотел?

Пръстен на стойност 750 000 евро изчезва в стая на хотел Ritz в Париж. Собственичката, малайзийска бизнесдама, която е била посетител на хотела, подава тъжба в полицията в петък, откакто подозоира чиновник в кражбата му.

След няколко дни интензивно търсене охранителите на " Риц " откриват пръстена измежду праха във вакуумен плик на прахосмукачка, написа Le Parisien.

В изказване за вестника в неделя хотелът отбелязва: " Благодарение на щателната работа на охранителите пръстенът беше открит тази заран. “

По случая написа още, че гостенката е отпътувала до Лондон, само че следва да се върне особено в Париж за пръстена си, като се има поради нескромната му стойност.

От хотела оповестяват, че са предложили още три нощувки на гостенката, с цел да компенсират неудобството, макар че се допуска, че тя не има намерение да се възползва от офертата.

Бизнесдамата разказала на полицията, че оставила пръстена на маса в хотелската си стая, преди да отиде да пазари в града за няколко часа, само че когато се върнала, него към този момент го нямало.

Местната полицията наглежда пръстена, до момента в който дамата сполучливо се върне и си го прибере. Това не е първият случай, в който се оповестява за изчезнали бижута в хотела.

През 2018 година петима въоръжени мъже отмъкват артикули на стойност над 4 млн. евро от бижутериен магазин в известния хотел.

По-късно същата година неназован член на саудитското кралско семейство оповестява за кражба на бижута на стойност стотици хиляди от хотелската му стая.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР