Практично ориентираните хора гледат на портмонето като на предмет, в

...
Практично ориентираните хора гледат на портмонето като на предмет, в
Коментари Харесай

Какъв да бъде цветът на портмонето, за да привлича пари?

Практично насочените хора гледат на портмонето като на предмет, в който съхраняват парите си. За други обаче това е значим аксесоар, който добавя цялостната им визия. Затова деликатно избират марката, материала, размера, а също и цвета на портмонето си.

Често цветът се сортира да хармонира с тоалета и останалите детайли на визията, само че има и още едно алтернатива - избор на цвят, подкрепящ финансовите желания и проекти на притежателя.

Много хора имат вяра в силата на цветовете и по тази причина избират всички свои движимости, в това число портмонето, съгласно символиката на цвета, вярвайки в тайнствената му мощ.

В този ред на мисли има и виждане за цвят, който има магическото свойство да притегля пари. Ако се доверим на учението Фън шуй, то аленият цвят е привлекателен център за парите, тъй като е знак на благосъстояние.

 Портмоне червен цвят за привличане на пари

Според Фън шуй аленото портмоне оказва помощ на своя притежател да изкарва повече пари и непрекъснато да разполага с тях. Все отново в случай че задачата е дълготрайното им икономисване, то аленият цвят не е подобаващ, тъй като от него бързо се харчат. Затова аленото портмоне е за привличане на пари, само че не и за спестяването им.

Портфейлът за запазване на извоюваното би трябвало да бъде зелен на цвят, съгласно препоръките на Фън шуй за пари. Не всичко зелено обаче е уместно, а единствено свежите и светли зелени тонове. Зеленият цвят символизира растежа, благосъстоянието, изобилието, което следим в природата.

Затова ще бъде в помощ за опазване на извоюваното, с цел да му се радва дълго неговият притежател. Цветът обаче е прекомерно изразителен, незабавно се вижда и по тази причина съветът е портмонето да се съхранява на скрито място.

Спечелените и съхранени пари въпреки всичко би трябвало да влязат в приложимост рационално. За да се сътвори един уравновесен персонален или фамилен бюджет, в който доходи и разноски да бъдат в положително съответствие, ще помогне портмоне с розов цвят. Мекото розово се смята за идеално за финансова непоклатимост на база на рационално счетоводство.

 Привличане на пари

Тъй като портмонета с разнообразни цветове може да основат усложнения на притежателя, в случай че той държи да съчетае всички изложени варианти, може да реши въпроса с едно портмоне, решено в трите цвята - червен, зелен и розов. Освен че ще отговори на всички условия, подобен модел ще бъде и по-подходящ за съчетаване с разнообразни визии.

Вижте още:

- Защо да не държим остарял портфейл без пари;

- Привличане на парите в портфейла;

- Какво да сложим в портмонето за пари;

- Магия за замогване с портмоне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР