ПР експертът Пепи Димитрова коментира днешното изказване на Бойко Борисов,

...
ПР експертът Пепи Димитрова коментира днешното изказване на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: Не прави чест на Пеевски да се изказва така цветущо за премиера

ПР специалистът Пепи Димитрова разяснява днешното изявление на Бойко Борисов, че от ГЕРБ ще дадат на ПП-ДБ своето предложение за съдружно съглашение на 6 март. 

" Аз не го чувствам като да им даде в допълнение време, а по-скоро им даде последна точка на тези детски гири, както Делян Пеевски ги назова. За мен най-интересна от всичко през днешния ден е репликата на Борисов, че ще проявят самообладание, което е демонстрация на същото това държание - задоволително сме зрели, по-опитни сме, децата да се наиграят, да минат празниците и по-късно да седнем и да водим значителен диалог. Разбира се, със самочувствието на човек, който по-добре си е подредил картите. Сякаш Кирил Петков за първи път наподобява на човек, който осъзнава, че не е в мощна позиция и от ден на ден му се постанова да одобри обстоятелствата, а те са, че решението няма да бъде негово ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Първите, които заговориха за смяна на съглашението бяха Политическа партия, които желаеха да обсъдят хората за регулаторите. Това беше първото отклоняване от диалога за измененията и в действителност доста добре отвори вратата за смяна на диалога. Кутията на Пандора беше отворена от тях. Днес продължава диалогът за регулатора. Днес Денков сподели две основни неща. Едното е, че ще подаде оставка, а второто - аз желая диалозите за регулаторите да бъдат част от диалозите за ротацията. За мен като цяло става дума за разделяне на баницата ", счита Димитрова.

" В тези 10 месеца Делян Пеевски е единственият, който вярно предвижда какво ще се случи - по кое време ще има избори, по кое време няма да има, по кое време ще имаме държавно управление, по кое време няма да имаме, кой ще бъде ръководител на избрана институция, кой няма да бъде. Езикът му става все по-цветущ. Днес с изключение на за детската градина сподели още няколко към този момент гранично неприлични реплики за премиера, което не му прави чест. Той би трябвало да влезе към този момент в ролята си на ръководител на явно основната в българската политика партия и малко да обере тези думи. Тази партия съставлява част от нашето общество, не дребен %. Колкото и да не им се харесва това на други политически персони, това е България, той съставлява част от нашето общество. Това, което сподели доктор Доган оня ден, че избори не са добре за България, това и ще се случи ", счита още ПР специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР