ПР експертът Пепи Димитрова изрази задоволството си от това, че

...
ПР експертът Пепи Димитрова изрази задоволството си от това, че
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: Със съпричастността си към Сирия и Турция показахме, че сме хора. Нямаше хейт

ПР специалистът Пепи Димитрова изрази задоволството си от това, че българите като народ са положителни хора. Думите й идват като коментар за помощите ни за Сирия след земетресението.

" Ние сме солидарни, това е хубавото. Видя се в този момент. За нас " комшу " е някой, който в прилежащия двор страда, а не нещо, което не ни вълнува. И това е хубавото. Защото светът стана доста световен. За разлика от класическите западни страни, на които желаеме да приличаме, в душите си ние сме по-южни хора. При нас тази съгласуваност е доста мощна. Тази взаимност и човещина, която видяхме в елементарните хора, в приятелите си, в извънредно доста доброволци, които се включиха в акциите за Турция и Сирия. Ние имаме сирийска общественост в България, има изразени обществени хора на разнообразни равнища, даже инфлуенсъри имаме със сирийски генезис, които доста задействаха своите аудитории ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Цялото това нещо ми върна вярата. Аз не видях в този момент за Сирия и Турция оня хейт от съпоставения, които се видяха по време на акциите за украинските бежанци -  " ние щастливи и богати ли сме, че да даваме на другите ". Това демонстрира, че сме хора, индивиди сме ", счита още Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР