ПП Възраждане“ ще се бори за минимум четири мандата от

...
ПП Възраждане“ ще се бори за минимум четири мандата от
Коментари Харесай

Найденов, „Възраждане“: Против сме да има петима зам.-кметове на Велико Търново

Политическа партия „ Възраждане “ ще се бори за най-малко четири мандата от общо 17 места в Европейския парламент и да стане втората политическа мощ в Народното събрание. Целите си са обрисували на конференция в Велико Търново, която се е провела като част от тяхната партийни осведомителни акции по градовете. Това  предадоха от „ Официалния уебсайт на Велико Търново “.

Според общинския консултант на остарялата столица Стилян Найденов критериите на партията са точни и ясни.

„ Предстоят изборни събрания за претенденти за евродепутати в района до края на месеца. Критериите за избор на претенденти са ясни – родолюбиви, почтени, открити, с демократична философия, работливи и ефикасни, с висше обучение и познаване на най-малко два езика “ , сподели той.

„ На локално равнище групата на „ Възраждане “ няма да поддържа плануваната от Общината конструкция с петима заместници. Издръжката на всеки от тях дружно с разноските е по 10 000 лв. месечно. Това са 600 000 лв. годишно за петимата и 2,4 млн. лв. за целия мандат. Няма по какъв начин да подкрепим такова разхищаване “ , добави Найденов.

Представителите в залата също разясниха, че изборите за Европейски парламент и предварителните парламентарни избори би трябвало да се проведат в един ден. Според тях „ сглобката “ и ротацията са нездравословни и непродуктивни за страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР