ПП разчитат, че ГЕРБ ще са притиснати от външнополитическите фактори,

...
ПП разчитат, че ГЕРБ ще са притиснати от външнополитическите фактори,
Коментари Харесай

Каракачанов: ПП разчитат, че ГЕРБ ще ги подкрепят, притиснати от външнополитически фактори

Политическа партия разчитат, че ГЕРБ ще са притиснати от външнополитическите фактори, с цел да поддържат тяхното държавно управление. Това е неуместно, тъй като в случай че е принудително, ще търсят първия комфортен случай да ги смъкват от власт. А всички останали ще са срещу. Вероятността за държавно управление е доста огромна, политиците са безотговорни. Това сподели за " Денят онлайн " някогашният министър на защитата Красимир Каракачанов.

По думите му едно държавно управление ще помогне на ГЕРБ на локалните избори. ``Това може да стане с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, само че няма да се решат на подобен ход. ПП-ДБ се водят по личен дневен ред, учреден на желанието за отплата и докопване до цялата власт. ГЕРБ и ПП-ДБ главно мислят по какъв начин да запазят властта или да завоюват на локалните избори. Те би следвало да се управляват от това, че от две години страната е в рецесия. Обещават повече приходи и пенсии, без да изясняват от кое място да намират парите, очевидно считат да вървим по гръцкия вид. Безотговорни хора с безконтролно държание ", разяснява той. И добави, че по отношение на войната в Украйна би трябвало България да се държи рационално и мъдро.

По думите му политиците си играят на реформатори, на даже и неприятни. " Не забелязах по време на ръководството на Политическа партия нещо да се промени към положително. Борисов желае да направи положително усещане на американците и европейците, по тази причина споделя, че е отворен за обединения. Той осъзнава, че в случай че направи коалиция, това ще е мощен удар по неговите хора на локалните избори и загуба на съществени позиции. Политическа партия изясняват, че са херувимчета и Борисов е неприятен. Имат вид - експертно държавно управление с грамотни хора и доста явен дневен ред ", съобщи Каракачанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР