ПП ГЕРБ Враца регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си

...
ПП ГЕРБ Враца регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си
Коментари Харесай

ГЕРБ Враца регистрира кандидатите си за участие в местните избори

ПП ГЕРБ Враца записва в Общинската изборна комисия претендента си за кмет на Община Враца, претендентите за кметове на кметства в общината и претендентите за общински съветници. Документите бяха импортирани от Калин Каменов, регионалният координатор и районен министър Петя Аврамова и общинският началник Малина Николова. На регистрацията участваха и претенденти за общински съветници.
„ Преди 4 години, откакто се заклех като кмет на Враца, дадох обещание едно нещо. Да работя по този начин, че да не ми се постанова да върша акция за идващия мандат. Днес е време да заявя, че желая доверието на врачани и за идващите 4 години, с цел да продължим да променяме Враца заедно”, разяснява Калин Каменов. Той посочи, че ще води открита акция, лице в лице с хората, без грандиозни събития.
„ Калин Каменов е най-правилният избор за претендент на ГЕРБ за кмет на Враца. През последните 4 години, той потвърди, че Община Враца може да бъде по-уредена, по-красива и по-развита. Вярвам, че това което направи е очевидно за врачани и те ще му гласоподават доверие още веднъж “, съобщи Петя Аврамова.
Тя разяснява, че в листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ има доста утвърдили се с досегашната си работа локални парламентаристи, само че и доста нови лица, на чиято експертиза и нови хрумвания партията ще разчита.
За кметове на кметства в общината ГЕРБ залага на сполучливите си и одобрени кметове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР