ПП ГЕРБ-Варна изпрати до медиите позицията на местната структура на

...
ПП ГЕРБ-Варна изпрати до медиите позицията на местната структура на
Коментари Харесай

ГЕРБ Варна: Областният управител Благомир Коцев е литмус за наглост и двоен стандарт

ПП ГЕРБ-Варна изпрати до медиите позицията на локалната конструкция на партията, в отговор на обвиняванията на регионалният шеф на Варна във връзка затварянето на крайбрежната алея за коли.

Проблем в години бяха и алеите в Морската градина, по които към момента се движат необезпокоявани коли, макар многочислените заповеди на кмета на община Варна и регионален координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних. Всички те бяха оборвани в съда и придвижването на коли в Морската градина към момента не е спряло.

Един от обжалвалите тези решения и заповеди на кмета Портних бе сегашният регионален шеф от Политическа партия " Продължаваме промяната " и притежател на фамилното заведение, един от знаците на Варна Комплекс " Хоризонт ". Години наред той апелира заповедите на кмета с концепцията, че нарушава правата му да упражнява свободно ресторантьорската си активност.

Днес пред регионалният шеф на Варна този проблем не стои - колите са спрени на Крайбрежната алея, само че се движат свободно към неговото заведение по алеите на парка.Още по-голям абсурд е и фактът, че някои от деятелите, които станаха даже депутати на гърба на Морската градина от по този начин наречената Демократична България, са в коалиция с представител на тези, които апелират в съда прекъсването на колите. Смешно, а?

Ето и позицията на Политическа партия ГЕРБ-Варна във връзка тази парадоксална обстановка:

" Областният шеф на Варна Благомир Коцев е литмус (по Кирил Петков) за двуличие, безочливост и нахалство!  Това излиза наяве от позицията му във Facebook, посредством която той уплашено  търси виновници за неуспеха на ПР-акцията си по затварянето на Крайбрежната алея в неделя

Да, тя е на варненци, само че на варненци е и Морската градина, за която  депутатите от ГЕРБ/СДС упорстват да бъдат въведени същите ограничения - възбрана на придвижването на коли. Все отново и алеите в парка са държавна благосъстоятелност, нали?

Гражданите не са с къса памет, господин Коцев! Всички помним по какъв начин персонално атакувахте заповедите на кмета за възбрана на колите в Морската градина, с цел да отбраните фамилната си механа! И тогава публичният интерес и сигурността на жителите в парка беше последното нещо, което Ви интересуваше! Затова  в този момент шумната Ви и незабавна ПР акция и разходки край морето преди дефинитивно държавното управление на " Продължаваме Промяната " да отиде в небитието, са жалки!

Наясно сме, че жалбите на хората против необразованата Ви заповед Ви изнервят, а въпросите, които Ви задаваме, в това число и по Закона за достъп до информация, Ви огорчават и плашат.

Искаме да Ви успокоим - по този начин ще бъде и отсега нататък, тъй като варненци имат право да знаят истината! "

Пресцентър на Политическа партия ГЕРБ - Варна

По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР