ПП-ДБ ще платят цената горчиво, ако направят коалиция в София

...
ПП-ДБ ще платят цената горчиво, ако направят коалиция в София
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП-ДБ ще платят цената горчиво, ако направят коалиция в София с БСП и Възраждане

ПП-ДБ ще платят цената горчиво, в случай че създадат коалиция в София с Българска социалистическа партия и Възраждане, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" В последните седмици видяхме новата опция на ПП-ДБ - Възраждане и Българска социалистическа партия. Искам да припомня на Петков, че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Терзиев ще падне държавното управление, тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана. Аз споделих гласувайте за претендента на държавното управление. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство.

ПП-ДБ ще платят цената горчиво, в случай че създадат коалиция в София с тези партии – Възраждане и Българска социалистическа партия. Ние сме твърда съпротива в София, тъй като те по този начин желаеха ", сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че на следващия ден ще сложи този въпрос пред европейските посланици, с които има среща.

" ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията. Дълговата рецесия е реалност към този момент. Трябва да имаме бюджет, който да пази от дълговата серпантина. Ние ще поддържаме единствено неща, които считаме за верни ", акцентира още Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР