ПП-ДБ са лицемери, новата им коалиция е с Възраждане“ и

...
ПП-ДБ са лицемери, новата им коалиция е с Възраждане“ и
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ са лицемери, честито за новата коалиция

ПП-ДБ са лицемери, новата им коалиция е с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Те ме улесняват доста, че повече няма да има въпроси нито за Движение за права и свободи, нито за Политическа партия, нито за сглобки. Мисля, че най-малко 5-6 служебни държавни управления ще се изредят още. Днес ще срещна всички евроатлантически сътрудници, с цел да стане ясно за какво употребяваме единствено съветски газ, единствено съветски нефт.


Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов изчете претекстовете на ПП-ДБ, наричайки ги лицемери, с които се желае оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

„ Срам за сътрудниците от Демократична България. Още по-голям позор, че на комисия през вчерашния ден те не поддържаха пенсиите на репресираните, на избитите по лагерите “, сподели Борисов продължи: Проект на решение за снабдяване на спомагателна военнотехническа помощ за Украйна, закона за домашното принуждение – са измежду точките, които попадат в претекстовете на ПП-ДБ.

Росен Желязков е отговорен, че е вкарал тези точки, с цел да могат да бъдат прегледани по-бързо, акцентира Борисов.

„ Възраждане “, честито! Ние се отървахме от ПП-ДБ, честито и на сътрудниците от Има Такъв Народ. И на ПП-ДБ, които си откриха нови сътрудници, ние ще бъдем почтена съпротива, заключи Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР