ПП-ДБ отказаха коментар дали преговорите с ГЕРБ продължават, предаде репортер

...
ПП-ДБ отказаха коментар дали преговорите с ГЕРБ продължават, предаде репортер
Коментари Харесай

Три часа ПП-ДБ мълчат дали ще преговарят с ГЕРБ-СДС

ПП-ДБ отхвърлиха коментар дали договарянията с ГЕРБ не престават, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вече три часа публицистите чакат отговор от дребната коалиция дали договарянията с партията на Борисов ще не престават за действителното осъществяване на първия мандат за сформиране на кабинет или ще отиваме на предварителни парламентарни избори.

Преди минути ПР-ът на Политическа партия Найо Тицин разгласи, че изказвания няма да има.

Припомняме, че тази заран водачът на партията Бойко Борисов и излъченият претендент за министър-председател Мария Габриел дадоха брифинг за медиите, в който прецизираха, че са подготвени да продължат диалозите за кабинет с ПП-ДБ, само че единствено в случай че получат опрощение от групировката. Те също по този начин увериха обединението, че са подготвени да създадат промяна в службите за сигурност.

Вчера Мария Габриел върна досието за сформиране на кабинет на президента с цялостен състав от министри, само че по-късно съпредседателите на ПП-ДБ обявиха, че съставът на кабинет и препоръчаното съглашение към него не е в съгласие с тях. Обвиниха Мария Габриел, че е " красивото лице на мафията " и, че се е направила " политическа машинация ", защото в оповестения състав на държавно управление е имало хора, които не са знаели, че са в него.

Все отново тази заран министър председателят в оставка и препоръчан за вицепремиер по ръководство на европейските средства в кабинета " Габриел " Николай Денков съобщи, че договарянията би трябвало да продължат, за същото прикани и съпредседателя на Демократична България ген. Атанас Атанасов.

Все още няма и никакви мнения от страна на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов, както и от съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР