ПП-ДБ иска да бъде създадена временна комисия в парламента, която

...
ПП-ДБ иска да бъде създадена временна комисия в парламента, която
Коментари Харесай

ПП-ДБ обвиниха Бойко Борисов, че с Турски поток е осигурил старта на войната в Украйна

ПП-ДБ желае да бъде основана краткотрайна комисия в Народното събрание, която да изследва обстоятелствата и събитията към изчезналата пътна карта за „ Турски поток “, която след това е била открита в имейлите на съветски депутати, както и всички обстоятелства и условия към построяването на газопровода „ Турски поток “ - признака на корупцията в България. Това разгласи пред публицисти националният представител от ПП-ДБ Венко Сабрутев.

" Обществото би трябвало да знае за какво България обезпечи пускане на войната в Украйна и даде тази опция на Русия. Българските жители би трябвало да знаят за какво бяха изхарчени 3 милиарда лв. на българските данъкоплатци за съветска тръба, която транспортира съветски газ. Само преди два дни Бойко Борисов сподели, че е извънредно горделив от този план. Наистина би трябвало да разберем дали България може да бъде горда с този план и дали Борисов е работил за непознат интерес ", добави той. 

" Още на 6-ти март с сътрудниците сме задали въпрос към енергийния министър дали пътната карта, която беше показана на обществото и изкарана от хакнат имейл на помощник на съветски народен представител е същинската пътна карта, която е била в Министерство на енергетиката. Отговорът е, че самото министерство не е уверено каква е пътната карта и от кое място е. България обслужи геополитическия интерес на Путин и на Русия. Построявайки „ Турски поток “, ние дадохме мотив на Путин да стартира войната против Украйна ", сподели на собствен ред депутатът Ивайло Мирчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР